Tilausehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Toimitukset

Toimitamme tuotteitamme täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille Suomeen ja Ahvenanmaalle. Mikäli haluat tilauksesi toimitettavan muihin Pohjoismaihin ja Eurooppaan, otathan yhteyttä ensin meihin meilitse: asiakaspalvelu (a) diabetespuoti.com.
We only deliver to Finland and Åland and other Nordic Countries (Sweden, Norway, Island and Denmark). If you need assistance with your order (as site is in Finnish), please contact us via e-mail at: asiakaspalvelu (a) diabetespuoti.com or through our contact form here.

To other European Countries, please send us your order details via e-mail at: asiakaspalvelu (a) diabetespuoti.com.

2. Toimituskulut

Toimituskulut (postitus & käsittely) kaikkiin toimituksiin 3,90€.

3. Toimitusaika

HUOM! Loppuunmyynnin aikana postitamme tilaukset kerran viikossa. Toimitamme tilaukset Postin normaalilähetyksenä.

Tilaukset pyritään toimittamaan yhtenä lähetyksenä. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan, ilmoitamme asiasta välittömästi. Näissä tilanteissa voimme toimittaa tilauksen osissa tai yhtenä lähetyksenä, kun puuttuva tuote on saapunut.

4. Toimitustavat

Toistaiseksi toimitamme lähetykset ainoastaan Postin kautta. Pienemmät lähetykset kannetaan suoraan postilaatikkoon, isommista saat ilmoituksen kotiin ja voit noutaa ne lähimmästä Postin palvelupisteestä.

5. Toimituksen hyväksyminen

Hyväksyt toimitukset viemällä tilauksen loppuun.

6. Maksutavat

Voit maksaa Checkout-palvelun tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. Tällä hetkellä maksuvaihtoehtoina on tarjolla kotimaisten verkkopankkien palvelut, Collector, Neo-card, Jousto, kännykkämaksu Everyday ja ennakkotilisiirto. Lue lisää täältä: Checkout -palvelun maksuehdot

7. Palautukset ja vaihdot

HUOM! Loppuunmyynti-tuotteilla on rajattu vaihto- tai palautusoikeus.

Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi tai sinulla on huomautettavaa toimituksesta tai sen sisällöstä, ole ystävällinen ja täytä palautuslomake täällä. Kaikkia tuotteitamme koskee 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusajan laskeminen alkaa seuraavana päivänä siitä, kun olet saanut tavaran itsellesi. Jos peruuttamisajan 14. päivä on lauantai, sunnuntai tai itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto, voit peruuttaa ostoksen vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen. (ks. kuluttajansuojalaki).

Lisää palautuksista ja vaihdoista:

  • Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja pakkauksen alkuperäisessä myyntikunnossa. Palautathan lähetyksesi alkuperäisessä pakkauksessa huolellisesti pakattuna.
  • Tuotevaihdot ja palautukset tehdään aina palautuslomakkeen kauttaa, täytä lomake.
  • Olet saanut viallisen tai väärän tuotteen Diabetespuodin virheestä johtuen, ota yhtettä palautuslomakkeen kautta. Vastaamme pikimmiten.

8. Toimituksessa rikkoutuneet tai kadonneet tuotteet

Tarkista lähetyksen kunto välittömästi, kun saat sen!
Kuluttajansuojalain mukaan myyjä (eli Diabetespuoti) on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana, esimerkiksi jos tuote katoaa tai vahingoittuu postilähetyksen aikana.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinko-/virheilmoitus postikonttoriisi ja ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta, mikäli vastaavaa tuotetta vielä löytyy varastostamme.

9. Takuu

Huom! Loppuunmyynti-tuotteilla ei ole takuuta.

Tuotteillamme on rajattu takuu. Jos tuote menee rikki normaalissa, ohjeen mukaisessa käytössä 3kk:n sisällä ostamisesta, ota yhteyttä meihin sähköpostilla.

Lue myös ohjeet ja vinkit parhaan säilyvyyden takaamiseksi täältä.

10. Henkilötietojen käsittely

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakaskommunikointiin ja rajatusti markkinointiin.
Rekisterin tietoja käytetään vain Diabetespuodin omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.
Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

11. Erimielisyydet ja riitojen käsittely

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

12. Yhteystiedot

Kaikissa tuotteisiin ja tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät parhaiten täyttämällä yhteydenottolomakkeen sivustolla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

13. Yritystiedot

Diabetespuotia ylläpitää Verkkopuoti M&S Oy (Y-tunnus: 2734522-8).