UKK

Usein kysytyt kysymykset

Korujen valmistus

Kaikki tunnus- ja helmikorumme, joissa on merkintä “käsintehty Suomessa” on valmistettu Suomessa ja täysin meidän käsien luomaa. Valikoimamme muita koruja ja tarvikkeita olemme tarkoin valikoineet itse Puotiimme ympäri maailman. Silikonirannekkeet on valmistettu asiaan erikoistuneella tehtaalla, josta tilaamme ne suoraan.

Korujen materiaalit

Valitsemamme materiaalit ovat korkealaatuisia ja testattu koekäytössä. Helmikorujen pinnan kestävyyteen vaikuttaa moni yksilöllinen asia, joihin mekään emme voi vaikuttaa. Näitä ovat mm. henkilön ihon oma Ph-arvo sekä mausteiden ja hajusteiden käyttö. Joillain siis helmen pinta kuluu nopeammin kuin toisilla.

Lamppuhelmet, kristallihelmet sekä nyörikorut kestävät kulutusta huomattavasti paremmin. Hopeoidut korun osat voivat tummua käytössä, kun taas ruostumattomasta teräksestä tehdyt osat kestävät kulutusta.

Vaikka silikonikorut ovatkin kestävimpiä korujamme, nekin ovat herkkiä hajusteille, kemikaaleille ja rasvoille. Pese silikonirannekkeet välillä vedellä ja miedolla saippualla.

 

Korujen säilytys

Säilytä koruja jossain muualla kun kylpyhuoneessa tai vessassa. Kosteiden tilojen ilma on myös kosteaa ja saattaa aiheuttaa korujen tummumisen sekä lyhentää käyttöikää. Korut toimitetaan pusseissa ja niitä voi myös säilyttää näissä pusseissa kotona. Omissa pusseissaan korut ovat erillään muista koruista ja pussi ehkäisee myös korun naarmuuntumista.
Helmikorujen ja nyörikorujen kanssa ei voi mennä suihkuun eikä saunaan. Liika kastelu heikentää materiaalien kestävyyttä ja ulkonäköä.

Silikonirannekkeilla sitä vastoin voi mennä suihkuun, saunaan, uimaan sekä ne kestävät myös merivettä. Harkitse myös silikonirannekkeen ostoa helmi- tai nyörikorun rinnalle.

 

Tärkeimmät muistisäännöt korujen suhteen:

  • pidä koru erillään muista koruista esim. korun omassa pussissa
  • vältä korun naarmuuntumista säilyttämällä sitä erillään muista
  • vältä korujen säilytystä kosteissa tiloissa
  • vältä hajusteiden suihkuttelua suoraan koruun
  • ota koru pois ennen suihkuun ja saunaan menoa tai uimista
  • käsirasvoja yms. kemikaaleja ei kannata päästää korujen pinnalle

Näin pidennät korujesi käyttöikää!

 

Tuotteiden vaihto tai palautus

Voit vaihtaa tuotteen toiseen samanlaiseen tai saman hintakategorian tuotteeseen, mikäli tuote on käyttämätön ja ehjä. Tuotteen palauttaminen on myös mahdollista. Tällöin palautamme tuotteen ostohinnan tilillesi. Molemmissa tapauksissa tarkastamme tuotteen kunnon. Mikäli tuotteessa on käytön jälkiä tai se on selkeästi rikkoutunut johtuen ei-suositelluista käyttötavoista, emme vaihda tuotetta emmekä palauta rahoja. Vaihdot ja palautukset hoidetaan lomakkeen kautta täällä.